За нас

Кои сме ние

Като един от водещите световни доставчици на дизелови двигатели, ние сме страстни да предоставяме отлични продукти и услуги, които надхвърлят очакванията на нашите клиенти.

С 88-годишна история и повече от 21 милиона двигатели зад нас, нашите клиенти са в идеалната позиция да се възползват от наследството на инженерни постижения, както и изключителна надеждност и по-ниски нива на шум в нашата обширна продуктова гама.

Работейки в тясно сътрудничество с нашите производители на оригинално оборудване (OEM), за да предоставим най-добрите решения за захранване
Ангажиментът за сътрудничество определя подхода на Perkins за правене на бизнес. Ние работим заедно с вас на всяка стъпка от процеса – от първоначалния дизайн, чрез валидиране и производство, до постоянна поддръжка на място – за да доставим мощност, услуга и производителност точно по начина, по който искате.

Подход за сътрудничество

Сътрудничеството започва с разговор. Ние слушаме от какво се нуждаете от нашите продукти и се гордеем, че можем да отговорим точно на тези нужди. Ние работим с вас, за да разработим двигателите, които задвижват вашите продукти – които изграждат и подобряват инфраструктурата, от която зависи обществото.

Давайки ви гъвкавост да обслужвате двигателите си по ваш начин

Където и да се намирате по света, винаги сте местен за Perkins.

Местната поддръжка от повече от 3500 търговски обекта в 176 държави ви дава достъп до над 40 000 напълно гарантирани оригинални части на Perkins.

Ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем вашите предизвикателства и изисквания за части, последваща грижа и поддръжка, за да можем значително да намалим времето за престой – позволявайки ви да увеличите максимално възвръщаемостта на вашата инвестиция.

Съвършенството на продуктовата поддръжка е основна част от стойността на нашата марка, предлагаща бърз, проактивен отговор на нашите клиенти.

Сътрудничи с Perkins CMET

Екипът за машинно инженерство на клиентите на Perkins (CMET) работи в тясно сътрудничество с инженерите от световните производители на оборудване, за да оптимизира процеса на инженериране на нашия двигател във вашата машина и оптимизиране на нейната производителност, за да отговори на нуждите на вашите клиенти.

Казуси

Двигателите на Perkins работят в над 5000 приложения по целия свят, от индустриално оборудване до строителни машини, електрически генератори до селскостопански трактори. Ние проектираме за мощност, надеждност и издръжливост и персонализираме решенията според вашите изисквания.

Сектори, които обслужваме

Повече от 5000 различни приложения се задвижват от двигателите на Perkins. Ние помагаме на клиентите да изграждат пътища и домове и предлагаме двигатели както за готовност, така и за първостепенно производство на електричество. Нашите индустриални двигатели задвижват най-сложните приложения.

Международни доставки

Доставяме нашите пордукти до всяка точка на страната, дори и до някои съседи.

Най-високо качество

Няма място за компромис с качеството, когато става дума за резервни части Perkins.

Най-добрите оферти

Офертите, които предлагаме са ненадминати на българския пазар.

Сигурно разплащане

Този магазин използва всички технологии за сигурност, за да можете спокойно да пазарувате нашите пордукти.