Доставка, връщане и замяна

Доставка

Разходите за доставка се основават на теглото на продукта и предоставения адрес за доставка. Ние предоставяме точна цена за доставка през процеса на плащане.

Понастоящем изпращаме до всяка точка в България, но в близко бъдеще работим за разширяване на нашата мрежа за други държави и региони.

Цялата доставка се обработва чрез TNT и ние предлагаме доставка на следващия ден за почти  всички поръчки.

За да се класирате за доставка на следващия ден, поръчките трябва да бъдат направени преди 12:00 ч.

Поръчки могат да се правят 24/7, 365 дни в годината. Нашите методи за доставка обикновено се прилагат само за работни дни, а не през почивните и празничните дни.

Лесно връщане

Имате право да се откажете от продукт, закупен от сайта в срок от 7 дни , считано от датата на получаване му, без да дължи обезщетение или неустойка. Само трябва предварително да информирате Продавача за това свое намерение, като му изпратите известие чрез телефонно обаждане на посочените телефони или имейл за контакт.

Разходите за връщането на стоката са за Ваша сметка. Върнатата стока трябва да бъде във видът, в който е получена с не нарушен търговски вид и без липсващи от нея части, да не е употребявана, да е в своята оригинална опаковка, с придружаващите я етикети и с всички съпътстващи я документи – касова бележка или фактура, указания за употреба и др.

Замяна

Имате право на замяна на закупена от сайта стока до 7 дни от дата на нейното получаване, в случай че по вина на Продавача сте получили различна от тази, която сте посочили в своята поръчка. В случай, че Продавачът не успее да набави нужните продукти, същият се задължава да Ви уведоми в най-кратък срок и да Ви върне заплатената сума, в това число и транспортните разходи по доставката, заплатени от Вас, в срок от 30 календарни дни.

Имате право на рекламация на закупена от сайта стока, в 7 дневен срок от датата на нейното получаване, в случай че откриете видими дефекти. Продавачът се ангажира да замени дефектния продукт с нов или да възстанови заплатените от Вас суми. В случай на дефектен продукт, транспортните разходите по замяната са за сметка на Продавача.